Wij bezorgen (natuurlijk) op groen gas!
Afdrukken

NIWO Vergunning

Firstclass Couriers beschikt over een NIWO vergunning.Firstclass Couriers beschikt zowel over een vergunning voor binnenlands vervoer voor boven de 500 kilo als de Euro vergunning voor grensoverschrijdend vervoer. De Eurovergunning is verplicht voor vrachtwagens met een maximum toegestaan gewicht van meer dan 3500 kg.

Hiermee bent u ervan verzekerd dat wij uw goederen vervoeren op een correcte wijze en volgens de regelgeving als omschreven in de vergunningen.

Het NIWO geeft de vergunning pas af als aan 3 kwalitatieve eisen op het gebied van Kredietwaardigheid, Vakbekwaamheid en Betrouwbaarheid is voldaan. Het laadvermogen van de auto is bepalend voor het al dan niet benodigd zijn van de vergunning.

Het vervoeren van goederen boven de 500 kg voor derden, zonder dat daarvoor een vergunning aanwezig is, is strafbaar. Ook koeriersdiensten vallen gewoon onder deze regelgeving.

Bij Firstclass Couriers lopen uw (spoed)zending op dit gebied dus geen enkel risico.

 

Getuigschrift van Vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg   First Class Couriers heeft een NIWO vergunning

Eigen papieren
First Class Couriers rijdt op eigen papieren (dus niet van een ander).
Getuigschrift van Vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg Klik hier om ons getuigschrift te lezen.
First Class Couriers heeft een NIWO vergunning Bekijk hier onze NIWO vergunning.

Meer informatie over NIWO vindt u op www.niwo.nl.

FirstClass Couriers beschikt over de NIWO vergunning, die staat voor Kredietwaardigheid, Vakbekwaamheid en Betrouwbaarheid. kwaliteit in transport