FirstClass Couriers & Transport Start een live WhatsApp chat
FirstClass Couriers & Transport

Goede avond,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

19:03

De meest duurzame transporteur van Nederland

Onze diensten

ADR

Het vervoeren van gevaarlijke stoffen via wegtransport is een vak apart. FirstClass Couriers & Transport heeft alle expertise in huis om dit tot in de puntjes voor u te regelen.

Meer dan alleen transport

Naast het regelen van het transport, informeren wij u graag over de verpakkingseisen en -materialen die nodig zijn voor het transport van gevaarlijke stoffen. Vanzelfsprekend beschikt FirstClass Couriers & Transport ook over gekwalificeerde en gespecialiseerde chauffeurs die het vervoer zorgvuldig voor u uitvoeren. Dit doen we op een duurzame en betrouwbare manier, met onze auto’s die allemaal op groen gas rijden.

Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan, en ontdek wat FirstClass Couriers & Transport voor u kan betekenen op het gebied van ADR transporten.

Opslag

Heeft u gebrek aan opslagruimte of wilt u uw magazijnbeheer uitbesteden? Of heeft u nog geen eindbestemming voor uw goederen? Dan slaan wij uw goederen tijdelijk op in ons ruime magazijn. Wij verzorgen regulier opslag, volledig verzorgd warehousemanagement en hebben een groot Europees distributienetwerk.

Maatwerk

FirstClass Couriers & Transport werkt niet met standaardprotocollen, maar met mensen. Daardoor zijn we in staat om maatwerk te leveren en onze dienstverlening volledig af te stemmen op uw persoonlijke wensen, uw type afnemers en de aard van uw bedrijf. Laat ons de zorg en verantwoordelijkheid voor uw magazijn overnemen. Dan kunt u uw tijd en energie in uw kernactiviteiten steken.

Opslag en transport

Bij de opslag van goederen kijken wij verder dan alleen het onderbrengen van uw goederen. Zo bieden wij naast opslag ook de mogelijkheid om goederen om te pakken en eventueel verder te distribueren binnen Nederland of via internationaal transport.

Europees distributienetwerk

Met een breed Europees distributienetwerk zijn de belangrijke logistieke kernen met elkaar verbonden. Het distributiecentrum van FirstClass Couriers & Transport is strategisch gelegen in Noordoost Nederland. Door onze gunstige ligging aan de A7 en de Duitse A31, kunnen wij uw zendingen snel in een groot aantal Duitse en Scandinavische steden afleveren. Ook elders in Europa zijn wij, mede door ons uitgebreide netwerk, de juiste keuze voor uw zending.

Spoedtransport

Heeft u een zending die snel van A naar B moet, of niet geschikt is voor een regulier netwerk? Dan zorgen wij ervoor dat die veilig en op tijd op de juiste bestemming komt. Het transporteren van spoedzendingen is onze specialiteit. Bovendien voeren we dit ook nog eens op een duurzame manier uit.

Wij zijn dol op uitdagingen

Als koeriersbedrijf worden wij dagelijks geconfronteerd met zeer verschillende verzoeken van onze klanten. Uitdagingen waar ons hart sneller van gaat kloppen. Wij hebben door de jaren heen de nodige expertise opgebouwd. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt acties realiseren.

Transport het hele jaar rond

FirstClass Couriers & Transport verzorgt uw spoed- en koerierszendingen 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Dankzij een geselecteerd netwerk van chauffeurs door heel Nederland, kunnen wij al uw transportwensen zeer snel uitvoeren. Dit gebeurt natuurlijk altijd met de grootst mogelijke zorg en aandacht.

Maak ook gebruik van onze expertise op het gebied van: spoedtransport/ vertrouwelijke documenten/ ADR/ medisch transport/ radioactief etc.

Wenst u extra service of is handeling vereist? Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Dagdistributie

Uw goederen snel en vakkundig distribueren, dat is wat wij doen. Of het nu gaat om een complete route, waarbij wij 's morgens bij u laden en dezelfde dag nog uitleveren, of de goederen de volgende dag afleveren bij uw klanten. Het kan allemaal.

Wij staan voor u klaar

Door uw transport uit te besteden aan FirstClass Couriers kunt u zich volledig richten op uw “corebusiness”. Want voor alle soorten distributie beschikken wij over de juiste wageninrichting. Ook zijn alle vrachtwagens voorzien van een elektrische pompwagen en laadklep zodat we op alle locaties kunnen laden en lossen.

Als u kiest voor FirstClass Couriers & Transport dan wordt uw levering verzonden met de meest duurzame koerier van Nederland. Een extra unique selling point richting uw klanten. Onze bestelauto’s en vrachtwagens rijden op groen gas. U kunt u er volledig op vertrouwen dat uw producten altijd in de betrouwbare handen zijn van onze ervaren en representatieve koeriers.

Heeft u vragen over onze distributie, reguliere koeriersdiensten of tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Nachtdistributie

Ook ’s nachts verzorgt FirstClass Couriers & Transport uw zendingen snel, stipt en persoonlijk. U hoeft zich niet druk te maken over administratieve rompslomp rondom de dagelijkse aan- en afvoer van uw pakketten en retourpakketten. Dit nemen wij u graag uit handen.

Transport terwijl u slaapt

Terwijl u slaapt, verzorgen wij het transport van uw zendingen. Daarmee wint u tijd. Elke nacht bezoeken wij honderden locaties. Wij zorgen ervoor dat u elke dag vóór 07:00 uur 's ochtends uw bestellingen in huis heeft. Ook retourpakketten leveren wij vóór 07:00 uur 's ochtends bij u af. Zo begint u elke werkdag met een opgeruimd gevoel en een vliegende start.

De communicatie verloopt snel, direct en persoonlijk. Dag en nacht kunt u ons bereiken via uw vaste contactpersoon, die in rechtstreekse verbinding staat met uw vaste chauffeur. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring, zijn praktijkgericht, georganiseerd en spreken Nederlands, Engels en Duits.

Koel- en geconditioneerd transport

Bij FirstClass Couriers kunt u terecht met al uw geconditioneerde (spoed-)zendingen, ongeacht de bestemming. Onze auto’s zijn geschikt voor bevroren, gekoelde en verwarmde lading en hierdoor geschikt voor onder andere:

  • Bloemen
  • Medicijnen
  • Hoogwaardige elektronica

Wij zorgen ervoor dat uw goederen onder de juiste condities vervoerd worden op elke waarde tussen -20 en +20 graden Celsius. Ook voor ADR!

Heeft u een geconditioneerde spoedzending en wilt u meer informatie hierover? Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Onboard courier

Onboard courier service is de beste optie om snel uw kleine pakketten en/of documenten waar ook ter wereld te laten bezorgen. Onze onboard courier service is 24 uur per dag voor u beschikbaar.

Een groot voordeel van onboard courier service is dat de koerier uw zending tijdens de vlucht bij zich houdt. Hierdoor raken we geen tijd kwijt door afhandeling van vracht en eventuele andere procedures. Onze koerier levert de zending hoogst persoonlijk af aan de geadresseerde. Zo weet u zeker dat uw zending op tijd en op de juiste locatie arriveert.

Maatwerk voor her vervoeren van uw pakket

Onboard courier service is maatwerk. Neem daarom contact met ons op voor meer informatie en een passende offerte.

Kunst – en schilderijtransport

Kunst verdient een speciaal soort aandacht. Want naast de financiële waarde wordt ook zorgvuldig rekening gehouden met de persoonlijke betrokkenheid van de kunstenaar en de verzamelaar. Daarom is maatwerk hierbij vanzelfsprekend de standaard.

Van enkele stuks tot hele collecties

FirstClass Couriers & Transport is gespecialiseerd in projectcoördinatie voor de verzending van gehele collecties voor tentoonstellingen. Op nationaal én internationaal niveau. Met service van wall-to-wall*! Maar natuurlijk vervoeren we ook enkelvoudige objecten voor u van A naar B.

Verpakking op maat

Met kunst en schilderijen moet zeer zorgvuldig worden omgegaan. Daarom bieden we op maat gemaakte kisten voor elk uniek object. Robuuste maatkisten garanderen een professioneel transport van alle denkbare vormen en materialen. Van enkelvoudige schilderwerken tot complete 3D tentoonstellingen.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van standaard transportkisten, opslagkisten, en kisten voor meermalig gebruik. Wij vragen u om zelf het object in te pakken, waarna FirstClass Couriers & Transport zorgt voor een veilig, efficiënt, economisch en duurzaam transport van uw waardevolle goederen.

Gebruikte materialen en mogelijke extra’s

De maatkisten worden gemaakt van eersteklas vurenhout, multiplex, berken, betonplex of materiaal naar wens. De kisten kunnen o.a. worden voorzien van handgrepen, handvatten, sluitingen, scharnieren, wielen, veren, hijshoeken, kijkvensters, schok-, vocht- en/of kantelindicatoren.

Aanvragen kunst- en schilderijtransport

Het vervoer van kunst en schilderijen vereist speciale aandacht. Daarom vragen we goed door over de zending. Als alle gegevens bij ons bekend zijn kunnen we zowel de veiligheid, als de snelheid van de zending garanderen.

FirstClass Couriers is gespecialiseerd in snel transport. Van eenvoudige koeriersopdrachten tot exclusieve stukken en maatwerk transporten, we doen het met passie!

Ook op het gebied van specialty freight & logistics. Zowel nationaal als internationaal.

Wil je graag meer weten over onze diensten? Neem contact op