FirstClass Couriers & Transport Start een live WhatsApp chat
FirstClass Couriers & Transport

Goede avond,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

20:23

Kunst – en schilderijtransport

Kunst verdient een speciaal soort aandacht. Want naast de financiële waarde wordt ook zorgvuldig rekening gehouden met de persoonlijke betrokkenheid van de kunstenaar en de verzamelaar. Daarom is maatwerk hierbij vanzelfsprekend de standaard.

Offerte aanvragen

Van stad, land * Naar stad, land *
Type zending * Gewicht in kg *
Lengte in cm * Breedte in cm * Hoogte in cm *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Opmerking

Kunst verdient een speciaal soort aandacht. Want naast de financiële waarde wordt ook zorgvuldig rekening gehouden met de persoonlijke betrokkenheid van de kunstenaar en de verzamelaar. Daarom is maatwerk hierbij vanzelfsprekend de standaard.

Van enkele stuks tot hele collecties

FirstClass Couriers & Transport is gespecialiseerd in projectcoördinatie voor de verzending van gehele collecties voor tentoonstellingen. Op nationaal én internationaal niveau. Met service van wall-to-wall*! Maar natuurlijk vervoeren we ook enkelvoudige objecten voor u van A naar B.

Verpakking op maat

Met kunst en schilderijen moet zeer zorgvuldig worden omgegaan. Daarom bieden we op maat gemaakte kisten voor elk uniek object. Robuuste maatkisten garanderen een professioneel transport van alle denkbare vormen en materialen. Van enkelvoudige schilderwerken tot complete 3D tentoonstellingen.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van standaard transportkisten, opslagkisten, en kisten voor meermalig gebruik. Wij vragen u om zelf het object in te pakken, waarna FirstClass Couriers & Transport zorgt voor een veilig, efficiënt, economisch en duurzaam transport van uw waardevolle goederen.

Gebruikte materialen en mogelijke extra’s

De maatkisten worden gemaakt van eersteklas vurenhout, multiplex, berken, betonplex of materiaal naar wens. De kisten kunnen o.a. worden voorzien van handgrepen, handvatten, sluitingen, scharnieren, wielen, veren, hijshoeken, kijkvensters, schok-, vocht- en/of kantelindicatoren.

Aanvragen kunst- en schilderijtransport

Het vervoer van kunst en schilderijen vereist speciale aandacht. Daarom vragen we goed door over de zending. Als alle gegevens bij ons bekend zijn kunnen we zowel de veiligheid, als de snelheid van de zending garanderen.

FirstClass Couriers is gespecialiseerd in snel transport. Van eenvoudige koeriersopdrachten tot exclusieve stukken en maatwerk transporten, we doen het met passie!

Ook op het gebied van specialty freight & logistics. Zowel nationaal als internationaal.