FirstClass Couriers & Transport Start een live WhatsApp chat
FirstClass Couriers & Transport

Goede avond,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

18:59

De meest duurzame transporteur van Nederland

Het ontstaan van FirstClass Couriers

FirstClass Couriers & Transport. Ooit begonnen als eenmanszaak. Nu een snelgroeiend transportbedrijf met een landelijke dekking. Sinds onze oprichting in 2010 hebben we maar één doel: Het volledig ontzorgen van uw logistieke vraagstukken.

Wij geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. FirstClass Couriers & Transport is gespecialiseerd in snel leveren. Vandaag aanleveren en dezelfde dag leveren, spoedopdrachten of overnight zendingen, alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd worden geleverd, zowel aan consumenten als aan zakelijke adressen.

Dankzij effectieve informatievoorzieningen en ons Track and Trace systeem kunnen wij onze koeriers files laten omzeilen waardoor wij continue een optimale ritplanning behouden. Op deze manier zijn we 24 uur per dag bezig om logistieke vraagstukken op te lossen, voor onze klanten, onze partners en voor onszelf. Hierin durven we innovatief te zijn en elkaar uit te dagen. We durven net even anders te zijn en zoeken onze eigen wegen, zelfs als er eigenlijk nog helemaal geen weg is. Dat maakt het juist zo leuk!

FirstClass Couriers & Transport is een Nederlands bedrijf en wij houden van doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Maar we houden nog meer van het goede doen! Voor onze klanten, onze partners en voor elkaar.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Maak het verschil met duurzame, groene logistiek en transport

Milieubewust transport van uw goederen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is belangrijker dan ooit. Veel organisaties voeren allerlei maatregelen door om zo duurzaam mogelijk te produceren. Dan is het toch niet meer dan vanzelfsprekend dat ook het transport van deze goederen duurzaam geregeld is?

FirstClass Couriers & Transport is een Nederlands bedrijf, ooit begonnen als eenmanszaak, maar inmiddels een team van …. medewerkers die u volledig ontzorgen bij logistieke vraagstukken.

Duurzaam en betrouwbaar transport in heel Europa

Waar uw zending ook naartoe moet, wij behandelen elke zending met de juiste zorg. FirstClass Couriers & Transport is gespecialiseerd in snel en duurzaam leveren. Wij zijn NIWO, ADR, VCA, BHV, ACN en GDP gecertificeerd. Dankzij onze 24-uurs service en ruime dekking in Nederland kunnen wij uw goederen in een korte tijd laden en aansluitend lossen op iedere gewenste bestemming in Europa. Ook voor spoedopdrachten of overnight zendingen staan we voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd worden geleverd, zowel aan consumenten als aan zakelijke adressen.

De snelste weg van A naar B

Dankzij effectieve informatievoorzieningen en ons Track and Trace systeem kunnen wij onze koeriers files laten omzeilen. Hierdoor is onze ritplanning altijd optimaal. We zijn 24 uur per dag bezig om logistieke vraagstukken op te lossen, voor onze klanten, onze partners en voor onszelf. Hierin durven we innovatief te zijn en elkaar uit te dagen. We durven net even anders te zijn en zoeken onze eigen wegen, zelfs als er eigenlijk nog helemaal geen weg is. Dat maakt het juist zo leuk!

De groenste koerier van Nederland

Het snel en goed leveren van uw zending heeft voor ons de hoogste prioriteit. Dit op een milieuvriendelijke wijze manier verzorgen is voor ons vanzelfsprekend. Onze auto’s rijden op groen gas, zijn voorzien van de schoonste motoren en uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van brandstofbesparing. Bovendien zijn onze chauffeurs getraind in het nieuwe rijden. Zo bent u ervan verzekerd dat uw goederen milieuvriendelijk worden vervoerd!